TIEDOTE

15.11.2013

DiMan Oy ja Iisalmen Timanttiporaus Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka johdosta koko Iisalmen Timanttiporaus Oy:n liiketoiminta siirtyy DiMan Oy:lle 15.11.2013.

Kaupan yhteydessä Iisalmen Timanttiporaus Oy:n kalusto, tilauskanta ja sopimukset siirtyvät DiMan Oy:n omistukseen. Työntekijät siirtyvät DiMan Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Liiketoiminnan siirtymisellä haetaan lisäresursseja yrityksen toiminnan kehittämiseen. DiMan Oy:lle otettiin kaupan yhteydessä aputoiminimeksi Iisalmen Timanttiporaus, jotta kyseistä nimeä kantaneen yrityksen asiakkaat tunnistavat jo tutuksi tulleen yrityksen joka on perustettu 1993 ja omaa laajan asiakaskunnan Pohjois-Savossa.

DiMan Oy perustettiin 13.5.2008. DiMan Oy on iisalmelainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen timanttiporaus-, -sahaus-, purku- ja maanrakennuspalveluita. Purkupalveluihin kuuluvat sekä kevyt- että raskaspurut. Toiminta-alueena DiMan Oy:llä on pääasiassa ollut Savon alue ja liiketoimintakaupan myötä haetaan yrityksen palvelujen leviämistä muuallekin Suomeen.

Iisalmen Timanttiporaus Oy perustaja Reijo Malmberg kiittää kaikkia asiakkaitaan hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja uskoo asiakkaiden hyötyvän kaupasta.

© DiMan Oy